>  Početna
  >  Aktivnosti
  >  Aktuelno
 

Tradicionalni humanitarni koncert povodom 110 godina Rotarija

 

Ova proslava je dio svjetskog obilježavanja značajnog datuma za Rotary International , koji se u isto vrijeme identično slavi u najvećem broju zemalja svijeta . U okviru naše proslave,  održan je  koncert svjetski poznatog dua u sastavu: Miran Begić – violina,  i Bojan Martinović – klavir.

Proslava ima humanitarni karakter i sredstva , od dobrovoljnih priloga,   namijenjena su nabavci potrebne opreme za ustanove koje zbrinjavaju djecu s posebnim potrebama.  Sva prikupljena sredstva biće iskorištena za nabavku neophodne opreme za potrebe  Zavoda za rehablitaciju invalidne djece i omladine iz Podgorice. Na ovaj način želimo da nastavimo ranije akcije usmjerene na potrebe Zavoda, kao što su nabavka razne opreme, tv aparata, računara, mašina za pranje, učila, pomagala, štampač na Brayevom pismu i slično..

Ovaj koncert je bio prilika ne samo da uživamo u divnom repertoaru, već i za međusobno druženje i komunikaciju sa gostima iz društvenog života i predstavnicima diplomatskog kora, na koji način želimo da potvrdimo našu predanost ideji humaniteta, te da produbimo društveni uticaj i značaj Rotary-a u našoj državi. Koncert se održao u nedelju, 22. februara, 2015. godine u Velikoj sali Crnogorskog narodnog pozorišta.


Back to top

Rotary Club Podgorica